Çoğunlukla dört ve beş akslı olan kamyonlara (kamyon-römork kombinasyonlu) tedarik edilen lastikler, şantiye sahalarına malzeme taşınması gibi karayolu ve arazi hizmet uygulamalarına yönelik kullanılan Goodyear'ın Omnitrac II kamyon lastikleri olarak sunuluyor. Bunlar da Goodyear Omnitrac MSS II önden çekişli lastikler ile Omnitrac MSD II arkadan çekişli lastiklerin birlikteliğinden oluşuyor. Bu lastiklerin özelliği, bu mega projenin zorlu koşullarında kaçınılmaz olan hasara daha yüksek direnç göstermeleri, azami çekiş ve yüksek kilometre performansı sağlamaları olarak öne çıkıyor. Omnitrac MSS II ve MSD II lastikler, Goodyear tarafından geliştirilen Max Teknolojisi’ne sahiptir. Bu lastikler; karma servis kullanımı, bir diğer deyişle havalimanı sahası gibi hem asfaltsız zeminde hem de kumda kullanılması için geliştirildi. Kullanılan en son teknoloji ürünü malzemeler ve tasarım özellikleri, özellikle yüksek sıcaklıklar olmak üzere tüm koşullarda dayanıklılığın yanı sıra yüksek kilometre performansı ve çekiş sağlıyor.
En büyük havalimanın yapımında Goodyear lastikleri kullanılıyor
Goodyear, İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaatında kullanılan 3 bini aşkın inşaat aracına lastik ve hizmet tedarik ediyor.
Türkiye’nin Mega Projesinde Kullanılan Araçlar Goodyear’a Emanet!
Yatırım maliyeti 10.2 Milyar Euro olan İstanbul Yeni Havalimanı tüm fazları tamamlandığında yıllık 200 milyon yolcuya hizmet edecek. Mart 2017 itibarıyla 24 bin kişinin çalıştığı havalimanı hizmete açıldığında 100 bin kişiye istihdam sağlayacak. Tek bir çatı altında ve sıfırdan yapılan dünyanın en büyük havalimanı tüm fazları tamamlandığında 6 pisti ile 350 destinasyona uçuş sağlayacak. İstanbul Yeni Havalimanı’nın ilk fazı 2018 yılında hizmete açılacak.
Bunlar da ilginizi çekebilir